ÄNTLIGEN FREDAG!!!




Äntligen har denna vecka gått och lagomt fort har de gått också. Det är såååååååååååå skönt att den efterlängtade helgen äntligen kommit. Dagen i skolan idag har varit spårad samtidigt som huvudvärken dunkat har man ändå försökt göra de bästa av dagen och det var väl på naturkunskapen som allt spårade, allsång, dans med skelett benjamin och tävling om hur stark man blåste och självklart var Limpan en dålig förlorare!!! ;)

Nu sitter jag inlindad i min morgonrock framför tv:n och har precis kollat Lets Dance , just nu är det röstning och sedan ska dom berätta vem som fick mest poäng och så eftersom ingen kan åka ut idag därför att stackars magdalena fick en hjärnblödning, usch !!! Men frågan är om man orkar sitta uppe, nu fasiken jag tar mitt pick och pack och lägger mig nu.

God natt folks, vi hörs imorgon då det är först städning av kaninhuset och sedan är det 18 års fest för Mia !!!!

Torsdag

None


Dagen började med prov i samhällskunskap B om FN vilket faktiskt gick bra, vissa frågar var visserligen kruligare än andra såsom den frågan som omfattade 16 poäng som jag faktiskt inte kunde alls men genom att krydda lite med internationella domstolen så klara man sig nog ändå. Och dagen fortsatte hyffsat med två lektioner till och dagen avsulutades med Alternativ medicin.  Sedan var jag bara hemma, cyklade lite på motinonscykeln och tog sedan en timmes promenad med josse och hundarna och tizla har faktiskt damp för när hon väl fick tag på en pinne så vägrade hon följa med hem men visst är hon söt ändå.


Nu ska jag fortsätta kolla på Samantha och sedan kura ner mig i en varm sänge och imorgon är det FREEEDAG !!!!

Tisdag



23:00

nerbäddad framför tv:n och kollar på Victoria Silverstedt- my perfect life. Är faktiskt förvånad att kvinnar pratar så pass bra engelska haha det är väl typ de ända ja tänkt på under programmet. Det jag egentligen bör göra är att plugga men jag orkar verkligen inte för jag vill ta de lugnt i två sekunder. Sak samma, nu diskuterar ja gotland med mia och jag stryper henne om hon inte vill åka :) puss på henne

Tisdag



Efter en väldigt lång bloggpaus har jag nu dragit mig i kragen och ska försöka börja skriva lite igen.
 Egentligen har ni inte missat något när jag inte skrivit, det ända som hänt har varit att jag vart sjuk och pluggat en massa. Och det är väl ungeför så det fortfarande är, still sjuk och still massa plugg.
Men iaf, det var Maria Ahlgren som sa åt mig att blogga igen då hon tydligen sitter och läser denna ointresanta skrivning.

Idag har jag varit hemma från skolan därför att jag inte kände mig pigg, jag har  städat lite och bakat .
Självklart har en hel del tid spenderats i soffan framför tv:n och de program jag självklart kollat på är våra bästa år!
ett måste att se när man är sjuk!!! Nu på kvällsningen har inte så mycket hänt, har försökt fixa designen på bloggen men misslyckades rejält, tror man ska lelja någon att göra de för några tusen lappar!

Nu ska jag ta tag i samhällskunskapen igen , läser om FN och har prov på Torsdag, blä!

RSS 2.0