09:55



Vi har alla en miljard problem
Problem om att fråga sig själv om man ska bry sig
Problem att hänga med
Problem att inte bry sig
Men största problemet är att ni inte förstår.


10:04

Seven days a week, every minute of the day

I can't see what's going on

'None


Cause it's not hard to fall
And I don't wanna scare you
It's not hard to fall
And I don't wanna lose
It's not hard to grow
When you know that you just don't know


Mexico




Idag 'är det onsdag, alltså har Mia varit borta i två veckor och jag saknar henne massa massa massa mycket, ungefär så mycket så det inte går att förklara och eftersom det är onsdag och gått två veckor så innebär det att hon kommer hem idag, ikväll någon gång. Men jag vet iaf att imorgon ska jag ringa henne så hon får sova lite ikväll när hon kommer hem och jag har världens helg planer för henne och mig och jag hoppas att mitt hjärta följer med. Mia Maria Ahlgren, min allra bästa vän

SötMia

Barack Obama



Själv hade jag tänkt sitta vaken hela natten för att se på valvakan men icke sa nicke att jag orkade deet , efter att ha kollat lite på filip och fredriks valvaka så slocknade jag runt 1 !!! vilket var kast gjort av mig så på moorgonen när jag vaknade hade jag ingen aning om vem som hade blivit presedent så man måste ringa josefine och fråga och jag älskade svaret jag fick!! OBAMA vann!!! och prisa gud för det, för gämför bara allt mellan Mc Cain och Obama . Obama vill så mycket mer gott än Mc Cain som är en krigsveteran och har själv sagt att han i stort sätt kan göra vad som helst för att komma till makten medan Obama skulla acceptera det som blev. Det ända som Mc Cain skulle gjort bättre var möjligen handeln men nu spelar inte de nån roll för Obama har så mycket bättre hjärta och därför hade jag också röstat på Obama om jag kunnat. Puss hej.

22:45 , ingenting

Brothers and sisters on the tv. 

Mitt ben värker, dagens träning har varit en promenad på morgonen, syrketräning och innebandy på idrotten i skolan och sedan en promenad hem och jag sträckte mitt been, och slog en innebandy klubba i huvet ajj! Men nog prat om skolan eftersom jag har kommit underfunn med att man börjar skolan ca 9:00 varje dag, går till 15:00 utan raster och när man väl kommit hem ifrån skolan så måste man sätta sig och göra en miljard läxor och efter det så pratar man om skolan om vad man har kvar och nu skriver jag´om skolan, vi sammare har verkligen inget liv ibland. Men vi kan väl prata om något roligare. typ som idag åt jag nudlar. haha skit kul va.



  Utan dig är jag ingenting.

Listen to my heart


None


The greatest thing you'll  ever learn, is just to love and be loved in return.

two face

None


Jag har kommit fram till att allt som skrivits om kärlek, är sant.

Shakespeare sa "resor slutar med att älskare möts".

Så besynnerligt. Jag har inte upplevt något liknande men jag tror att Shakespeare gjorde det. Jag tänker på kärlek mer än vad jag bör.

 Jag förbluffas över dess kraft att förändra våra liv.

 Shakespeare sa även " kärleken är blind".

Jag är helt säker på att det stämmer.

 För vissa avtar kärleken,

för andra är kärleken bara förlorad.

 Men det förstås, kärlek kan även hittas, om än bara för natten.

 Sen finns det en till typ av kärlek, den grymmaste sorten.

 Den som nästan dödar sina offer, den kallas " Obesvarad kärlek"

Jag är expert på den typen.

 De flesta berättelser handlar om folk som blir förälskade i varandra.

 Men vi andra då?, vi som blir förälskade själva?


Franz



22:42 och har precis skrivit klart engelskan och båda historie grejjerna nu fattas det bara att mor min ska kolla igenom så att jag inte satt några dubbelstavningar någonstans och sedan senda in dom, tre saker klar och hundra kvar. BLÄ! Hade även prov idag och jag orkar inte ens tänka på vad man har kvar denna vecka att skriva och lämna in men jag kan iaf le åt att det är sovmorgon imorgon till klockan 13:00 MUMS ! tisdagar är verkligen lyckan på veckan och man behöver tisdags sovmorgonen för att orka resten av veckan. Men nu ska jag ta tag i mer nytta som att fylla i utställningsplanketer till kaninutställning, ja djur nörd yes. haha.

None

Mitt hjärta

 

Jag drömde om dig inatt, jag drömde att du levde och att du inte var min, det var hemskt. Jag antar att jag bara vill säga att jag älskar dig min prins och att jag var lyckligast i världen när du fanns hos mig.

MR B

RSS 2.0