under ytan


image25


..finns det skratt och gråt.   Det finns skratt och gråt, hopp och tro. Det är alltid hopp om att alla ska må bra, såsom i sagans värld happy ever after. jag vill inte gå runt med happy ever after drömmar om dom är omöjliga att få. istället gå vi här som vanliga människor och kan inte göra någonting åt det som händer runt om kring oss i världen och det är hemskt. Jag kan inte göra någonting. Inte ett jävla skit kan jag göra,eller jag kan sitta här och vänta. Vänta på att allt blir bra. Med en mormor på sjukhus och en pappa som fått en propp. Jag tror inte att detta är happy ever after, och jag tror inte att lycka finns.


Allt

image24 Tillsammans klarade vi allt

I'm good

image22 Jag saknar mitt hjärta


jag klarade nästan av att vara nyttig och duktig hela dagen idag. På morgonen så började man med att springa 2,5 km med skolan eller ja okey min kondis är inte topp men jag sprang iaf men kanske inte så fort ;) Efter det och några till lektioner så åkte jag hem för att sedan bege mig till dagis och intervjua dom om barnspråk yeey klar nu`!! Tog sedan en promenix med vovvarna som alltid är lika söta, vi traskade hem till absolut världens bästa mormor och morfar, i love them ! Satt där hemma och pratade med dom medans hundarna kluffsade i sig en massa kött som dom alltid får där, efter ett tag kände jag att jag borde traska hem och städa huset men japp bra som de är så var far min redan hemma och hade gjort det när jag kom hem så jag slog mig ner i vardagsrummet och åt glass, coctail , marräng och vindruvor, mumma ju !!! Efter det goda sommar fikat så åkte jag iväg med far till kungsbergete för att gå med hundarna, och ja det var jobbigt att traska upp för det berget men jag hittade iaf pengar eller ja 8 kr iaf och det är pengar det också efter att klättrat runt där i backarna i ca en timme så övningskörde jag lite med far min och jag är riktigt duktig på att köra bil faktiskt haha jag är stolt över mig själv ju ! Nu på kvällsningen har jag varit hemma hos micke med jessi, bettan, falk, sandra,jon och louise och kikat på film, mys ju! Känner nu att jag ska sova då jag haft huvudvärk hela dagen och mitt huvud känns som en ballong . Så jag säger nu godnatt till er. adios fuckers



klass B



Ett kortfattat inlägg gör vi nu.


image21

Klockan ringde 07:15 och jag kände mig trött och hade sjukt ont i nacken och efter att ha rest sig ur sängen kände jag mig ännu sämre, man ska aldrig dricka innan en tävlingsdag har vi lärt oss nu. Klockan 08:00 åkte jag och min mor iaf iväg till statiol och hämtade upp världens bästa Mia som skulle förgylla min dag som jag antog skulle suga men ja, vi alla har fel ibland för  på något väldigt konstigt sätt så vann jag klass B, jag är faktiskt fortfarande förvånad. Dagen slutade med två pokaler och en trött Sara. därför detta kortfattade inlägg och nu ska jag kila ut en sväng till jon och emil och sedan iväg till Mia och kika på eurovision.

i know baby




jag blir värvånad över hur fort veckorna går och det ända jag minns är varje fredag då glädjen kommer över att det är helg igen och man vet att man ska festa, sova och ha roligt hela tiden. fast denna helg kommer nog inte bli så händelserik, såsom även förra helgen blev av att sitta hemma, visserligen ska jag på kaninutställning imorgon men det kommer gå sämre än sämst där eftersom jag inte kan ta med alla kaniner för dom har fått hudexem ! Men ja det är sånt man får ta för jag kan nog ha skapligt trevligt ändå när världens bästa Mia gör mig sällskap under dagen. Just nu i denna sekund sitter jag i sängen och lyssnar på gammal musik ifrån någon av mina föräldrars skiva, musiken är bra måste jag medge eller ja iaf dom första 7 låtarna och sedan är de bara att bläddra tillbaka. Hej det var en liten uppdatering så nu ska jag åka iväg till boysen och se vad dom gör.


pusshej

Franz Ferdinand




image20 Franz Ferdinand

jag sitter här vid tomburken och gör de jag inte borde, alltså ingenting. Jag borde plugga en massa geografi och göra en massa nytta istället för att sitta här, och det är vad jag ska göra nu´eller ja efter jag har duschat eftersom jag luktar kanin efter att ha städat friggeboden. Så ja, jag sa hej och nu säger jag hej då
puss

Det är en dans med svåra steg




image19


ännu en måndag har paserat och sommarlovet närmar sig mera och mera samtidigt som det snöar, regnar och haglar. Det är helt ofattbart att det är maj och man vill ha vinter jackan på sig, jag vill iallafall ha det eftersom jag är en fryslort ganska rejält. Fast även man fryser så kan man göra nytta såsom att gå i skolan och göra det man ska, på två lektioner blir de inte så mycket gjort eftersom vi kollade på film på båda lektionerna och jag tror att det är det som gör dom sista veckorna så sköna för man gör inget på lektionerna men man har däremot inlämningsuppgifter i högar, tacka mig själv så har jag skrivit klart svenskan idag och imorgon ska jag och världens sötaste josefine skriva klart engelska, yeey sen är de bara några saker klar så är fixat till nästa vecka. Efter att ha tillbringat första delen av dagen i skolan har jag även gjort nytta hemma, började med att ta en promenix med hundarna och plockade sedan ihop lite hemma eftersom jag hatar när det är minsta stökgigt och sedan slängde jag mig framför denna tomburk och stekte tills jag begav mig hem till Sigge o´ch kollade på Eva och Adam vilket var ganska trevligt men efer filmen kände jag att jag borde vandra hemmåt men jag gjorde ändå en mellan landing på skogsvallen och träffade josefine, rebs och hannah, dom är söta.  sedan åt jag maaat vilket jag tycker r muuummms och efter det tog jag en joggingtur, exakt jag borde faktiskt duscha nu efter den turen så ja, det ska jag pallra mig iväg och göra nu. Men en liten sak innan, jag tycker så synd om Josefine som bränt sönder hela kroppen men det borde man förstå att man inte kan sola två i ett solarium för då blir man randig, smart josse ! ;)



Du kanske sa nånting som ingen alls förstod 
Och som du ångrade men som du ändå sa
Du kanske gick ett steg för långt för dom försoffade
Så att dom inte såg att det var bra
Du ville ändra på dig själv och på din värld
Men fick då ofrivilligt se att den var seg
Livet är en dans på rosor
Men det är en dans med svåra steg
Du ville visa att du fanns och att du levde
Och att inte allt var lika dött som dom D
u ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
Och att det gick att göra om
Du ville bara hjälpa till och vara snäll
Mot som som praktiskt taget ingenting förstår
Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken svår
Och du fick höra utav vänner och bekanta
Att "Nu tar vi allt, för allting här är vårt"!
Dom sa att framtiden var ljus
Nu har dom bil och mat och hus
Dom sa att ingenting var svårt
Och du fick höra att livet var en dans på rosor
Och det blev en dans som stack dig hårt

snöstorm






Jag ska knäcka nacken på den som uppfann snö, alltså ska jag bryta nacken av gud ! jag hataar när vädret bara förändras ifrån sommar till snöstorm, ungefär så snabbt som vädret förändrades har allt annat förändras. och ursäkta, men jag kan inte släppa saker. pusshej

hej gottfolk.



hejsan gottfolk.

Ni vet att ofta känner man att man inte räcker till att hjälpa på det viset man önskar. Man känner den där pressen att om man inte gör den där saken så förstör man så mycket för någon annan. Men ofta under dom här stunderna så försöker man, man gör sitt bästa men man vet innerst inne att man kommer att misslyckas och känna att man sårat någon annan igen. hej gottfolk, just så känner jag idag. Jag försöker men jag misslyckas och jag försöker intala mig själv att det är att försöka som är det viktiga, men på er värkar det inte alltid som det. På er värkar det som att man duger till under vissa dagar, att man inte borde bli frågad om dom stora frågorna för jag kan säga fel, jag kan säga precis lika mycket fel som du..  


                         image18

I'm not ever alone



                            image16



Dagen idag har varit ganska händelsorik. Först och främst vaknade jag och sprang runt som en idiot och letade efter mina nycklar, dock ihittade jag dom inte så jag åkte hem till josh för att kika om dom var där men icke sa nicke. Så jag fick brummaiväg till skolan där jag möts av en jätte stor bil med en 4 meter lång atten på taket, jo det var radion som var där. så när man väl koommer in i skolan så är det miljarder folk och massa musik för det handlade om nått om att hitta någon artist som dom sökte. Och efter att ha traskat runt i skolan så begav jag mig till donken med flicksen Sofie, Josefine och Rebecka.  och sedan begav vi oss till det som var höjdpunkten, eller ja man såg fram emot att se dom fina studenterna i jensans parken och ja dom var mycket fina och man avundades att dom fick gå på balen och inte vi andra småttingar, dock var en person där som jag helst hade velat slippa att se , speciellt där med en annan... Men ja, det handlar om att gå vidare och det är så att en person har snurrat i mitt huvut dom två senasete dagarna och denna person är vacker, otroligt vacker.


Your strength is so hard to find
I feel so much stronger now
the feeling's alright
Your words make me whole again
Those eyes cannot ever lie
you're so divine

I'm not ever alone
You're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

Your smile is heavenly
I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

Allt och ingenting

image15

Högbo spelen var underbara som alla andra år, visst är det mycket slit och trötta dagar men det är värt de ändå för det är mys att sitta där och kolla på allt. Så jag har nog jobbat runt 30 timmar sen i torsdags, ungefär. Och idag när jag åkte hem med josefine för att kika på förtrollad så slocknade jag på en gång och sov sedan hela filmen, vaknade några små gånger av att josefine snöt sig väldigt mycket och väldigt högt. haha. Efter jag vaknade så lyckades jag även med det omöjliga, ni förstår att mina hundar hade haft ner en glas grejj igår och jag hade sopat upp allt glas och tagigt bort det men nje inte riktigt allt glas var borta och jag känner att jag får något under foten och ska skrapa bort de på min andra fot vilket inte var fullt så smart , vipps sa det så var det ett jack men det tog iaf några sekunder innan bloden började pumpa ut. men ja jag förblödde ju inte precis men det gör ont som fan ska jag säga er. och jag hatar skärsår mest av allt, eller ja efter spindlar iaf. Ja nu äär klockan 22:33 och jag ska verkligen sova .

God natt gott folk.

hollwa



att sitta i soffan efter att ha jobbat hela dagen tycker jag om, att det är torsdag är också bra för det innebär att det är L Word då, eller ja det har iaf varit och det är fett bra. Tråkigt nog hade jag redan sett det avsnitet men man kan alltid se dom igen =) Jag kollar nu på seinfeld och de är superduper bra tycker jag. Även att jag inte tänkte skriva nå mer nu eftersom jag känner att duschen kallar och sedan sägen, sedan ska man upp imorgon bitti igen för en ny arbetsdag. yey. och jag hoppas att de inte blåser en massa imrogon, då fryser jag ju.

god bye fuckers

I like your smile





Har nyss varit på möte och fått reta på hur mycket jobb det blir i helgen, jag hade själv tänkt jobba på Fredag och möjligen Lördag. Men ja, mina planer blir ofta inte riktigt som jag tänkt så det blir inte jobba på fredag och lördag bara! så ja, då börjar man jobba klockan 12 på Torsdag till ca 21:00. Fredag 07:00- 19:00. Lördag 09:00-00:00. Söndag 08:00- 15:00.  jo visst att jag kommer vara jätte pigg på måndag när skolan draar igång igen ! eller nej vänta, ooo jag är ledig på mondag tackar och prisar gud starkt för det. Men även fast smällen om massa jobb tog hårt och så taggar man ändå eftersom Högbo Spelen är höjdpunkten.  Efter mötet pallrade jag mig även hemmåt och jag tyckte de var sjuk kallt ute nu, jag slängde mig framför Tv:n och var taggad på Desperate houswifes och ja, slutet, jag vill veta NU vad som händer sen. om dom typ överlever eller dör... OOOO !!! Men ja, en vecka klarar man sig till nästa avsnitt så istället kikar jag nu på Christine, och ja de måste ni hålla med om att det är bra guys ! Aja nu ska jag kika klart på det programet och sedan ta världens skönaste bad, jag längtar längtar längtar.

I like your smile

First time

 And i like it a lot

RSS 2.0