för 6 årsen började det.



Ofta handlar det om att man vill ha en massa saker här i världen, oftast handlar det om att man tycker att man har för lite pengar, man har inte de senaste mode plaggen och man är helt enkelt inte den man tror man vill vara. Men jag tror att alla människor nog har det dom kan få, för saker som finns som man vill ha borde man ju kunna skaffa. om jag vill ha den där tröjjan så får jag väl tjäna ihop dom pengarna till den. Men sen finns det en till del i det dära att man vill ha, och det att man önskar att man kan få något som man innerst inne i hjärtat vet att man aldrig kan få. Det är dom gångerna man kan känna den där längtan efter något så mycket så man tror att hjärtat ska brista i dom tusen bitarna folk sjunger om. När man känner den smärtan som man inte trode fanns, och jag tror att det är den känslan som kallas för olycklig. Men ibland funderar jag, om jag ska gå här och vara olycklig för dig så, ne. Det funkar nog inte så, den där eviga kärleken som man inte tror finns men som man känner när man vet att en person aldrig mer kommer tillbaka och man har förlorat honom föralltid. Alla minnen finns kvar inom en, det är vackra minnen, men det borde byggas upp flera och nya. De är nog de det handlar om, den eviga längtan efter den man älskar, och ja, jag älskar dig, och jag kan inte sluta göra det efter så många års kärlekimage13 .

godkväll


God kväll gott folk, jag skrev nyss ett lååångt inlägg men sen pajjade datan, så det sög
jag kan säga lite smått bara att idag har söt söt Sofie åke till Tyskland för att stanna där i en vecka och har lämnat mig josse och linn kvar i Sverige för att steka i skolan. Det kan iofs bli nice men jag saknar redan sofie och hon har typ vart borta några timmar. Men ursäkta nu gott folk men jag sätta mig vid tv:n och vänta på att L Word börjar, tagga då! image12

Man kan inte roför det.


image9
vi säger hej då tillsammans.

jag kanske inte är så stark



jag har inte skrivit något sen du försvann. Det finns inga ord att säga , inga ord av glädje kan leda sig fram- jag är ledsen men det går inte nå mer nu. Efter att ha försökt åka upp till stallet och plocka bort alla saker, att bara sätta foten innanför dörren och sen vända sig om igen. idag var jag upp, idag har jag plockat bort alla dina saker och det var hemskt, att se din box tom. Förlåt, men jag kan inte klara det hära utan dig .

förlåt.

RSS 2.0